Najnovšie recenzie zo sekcie Zosilňovače
výhoda - cena
- Najlepsi zosilnovac na trhu co sa tyka ceny. Cena / vykon
- Znacka. Opticky, koax DAC Wolfson 24 bit 192 KHz
- Skoky regulacie hlasitosti dialkovym
- vyborna cena, navyse som dostal zdarma velmi kvalitne puzdro, ktore eliminuje aj na pocit vyssiu teplotu, ked sa mojo nabija a ma putko na zavesenie na ruku.
- Kvalita zvuku az 32 bit, bezprecedentna s nulovym sumom pri pouziti micro Usb vstupu. Sen audiophilov
- stiahnuty driver pre windows fungoval na prvy sup. Na macu som mal trosku prace to rozbehat. Vystup z pc odporucam pre lepsiu sw schopnost dekodovat zvuk v porovnani s mobilom ci tabletom. Odporucam pouzit VLC a zvukove subory vo formate FLAC s vyssim bit rate-om.
- Na androide pripojitelne cez OTG adapter na usb-c ci mikro usb. Dolby Atmos takisto aktivne.
- Mojo si skvelo rozumie so streamovacimi sluzbami zvuku. Vyskusane Tidal, Amazon Audio HD, Deezer, Spotify. V tom poradi aj kvalitativne odporucam. Okrem losless FLAC napr. Tidal ponuka aj MQA, teda cosi co sa da pocuvat teraz nielen cez pc ale aj v mobile. Vysoky bit-rate a mastering kvalita. Stale ide o stream sluzby. Pokial mate CD ripnute do mp3 ci flac s min 24 bit este lepsie napr. basy. Dobry zdroj aj HDtracks.com
- Pre fajnsmekrov a dosiahnitie dokonalosti je takisto moznost vyuzit na PC digitalny upsampling zvuku napr. cez sluzbu ROON, kde sa da ist az na 768kbit ci DSD 256 s vyse 11MHz. Mojo tak uz znie bozsky. ROON + Tidal + Mojo su plnw podporovane a rozumeju si skvelo.
- Vyskusane so sluchadlami Sony WH-1000XM2, Grado Prestige SR80 a Focal Utopia - kde uz clovek pocuva zvuk lepsi nez na koncerte nazivo - skoro.
- clovek vydrzi pocuvat len z baterky Mojo 4 az 8 hodin. Zatial mam kratko na presny udaj
- Da sa nabijat pocas pocuvania
- Ked sa raz vybije. Kontinualne pocuvanie a nabijanie ho po par minutach vybija. Preto ho nabijam na noc predom
Skvele zariadenie a po pripojeni lepsich sluchadiel a vyuziti high res audio zdrojov vyborna volba za tu cenu. ROON + Mojo na PC je fantasticke. Ale takisto Mobil + Mojo na prechadzke navykove. Nezabudnem na den ked so. Mojo kupil a prvy krat pocul :)
- Vyborny zvuk a spracovanie
- Hliníkové telo
- Kombinovaný konektor XRL a 6,3 jack
- Možnosť prepínať mono/stereo
- Zatial nič
Je to presne to čo som potreboval. Má to dostatočný zisk pre sluchadlá. Pomer cena/výkon je super. Pri pripojení XRL konektoru si treba zvoliť režim mono, lebo inak hrá iba jedna strana sluchadiel. Výdrž batérie deklarujú 12hod. no zatial som tolko nehral.
- Je to vo svojej triede výnimočný zosiľovač.
Je to ozaj vo svojej triede špičkový zosiľovač. Má funkcie ktoré potrebujem a chcem a tieto funkcie fungujú ozaj tak ako majú. Zosiľovač má výborný zvuk už keď sú korekcie na nule. Stačí zapojiť do elektriky, pripojiť basu a hrať.Kompresor funguje výborne , zvuk do sluchátok je tiež výborný. Do pultu z DI výstupu je zvuk basy rovnako dobrý, basa v kapele nezanikne, dobre je posadená v aranžmáne. Keď som potreboval odpovedať na detail o zapojení kompresora a napísal som do EICHu ,za cca 10 minút mi odpovedal sám Thomas Eich. Takže zákaznícka podpora excelentná. Na rozdiel napríklad od Markbasu odkiaľ mi zatiaľ už týždeň neodpovedali a myslím si že ešte niekoľko týždňov nebudú.Myslím že muzikanti na Slovensku nevedia kto to je Thomas Eich a akú značku predtým vybudoval. Nie som si istý či to vedeli v Rock Centre pred tým ako som kúpil T1000cku. Opakujem EUCH je výnimočný zosiľovač po všetkých stránkach.
- lepsi a realistickejsi a objemnejsi zvuk v porovnani z AV receiverom
- zbalansovany zvuk medzy frekvenciamy - nic ne vypiera
- ne pridava zbytocne odtiene pre hudbu
- direct sound dava zmysol - je to lepsie z nim
- vyrazny bas
- postrada na detaily
- stredne pasmo ne ma taky teplotu, dynamiku a vyraznost ze by robilo dojem z hudby a hlasu ako na moj vkus
- celkovo zvyk ma prichut ako by hral trochu z "dialky"
- ma otrasny DAC
Pri porovnani z zosilnovacom z vyssiej triedy (napr pm 7000n) celkovo zvyk na pm6006 ma prichut ako by hral malickost pritlacene, ako by z "dialky" asi to je tym ze susedne frekvencije trochu premiesavaju sa medzy sebou - ten isty efekt mate ked daco pocuvare z daakej vzdialenosti. Neni to katastrofa ale zo zvysenim hlasitosti to vam ne zmizne :)
Tak isto pm7000n ma detailnejsi, cistejsi zvuk a scena citi sa vyrazne blizsie ku tebe pri odpocuvani.
Pre lepsy prejav on potrebuje pridat na hlasitosti - ale ja casto mam rad pocuvat hudbu potichu popri prace.
DAC je na nic ako na mna: cez analog inputs zvuk z rvoznyh zdrojov vnimam ako priblizne rovnaky ale cez DAC zvyk stava vobec iny - daaky hustejsi a z pritlacenymi vyskamy. Moze to byt mojou sound card z PC. Ale aj tak ne ocakavajte tam zazraky. V tej to triede DAC je len aby bol - pre lepsy prejav asi budete potrebovat externy ku nemu :(
Chapem preco dostal ocenenie whathifi.com ale na moj vkus - zla investicija - ten zvuk za tie penaze ne stoi. Kupujte daco lacnejsie alebo daco kvalitnejsie co sice stoi ovelia viac...
- Velká spokojenost
- Jednoduché spoľahlivé
- Pomer cena/výkon
- Prvotriedne spracovanie
- Zvukový prejav nad úroveň svojej kategórie
- Príjemné rozmery
- Kvalitný digitálny prevodník
- Budí pocit solídnosti
- Nemožnosť výmeny sieťového kábla
Veľmi vyrovnaný zosilňovač s výnimočnou kontrolou za dané peniaze. Nadštandardné spracovanie za ktoré sa naozaj nemusí hanbiť v porovnaní ani z omnoho vyššou triedou. Krásne podáva právo ľavý priestor. Poradí si z väčšinou reproduktorov, no krásne si rozumie s reproduktormi Klipsch. Jedine čo má mrzí je nemožnosť výmeny sieťového kábla za kvalitnejší.
Veľmi kvalitný koncový zosilovač vôbec sa neprehrieva. A pekne utiahme aj maximálny výkon.
- Skvelý DAC
- Ani jeden z dvoch kusov nefungoval správne
Parametrovo skvelý DAC. Bohužiaľ ani jeden z dvoch kusov nefungoval s mojim CD prehrávačom. S optickým vystupom z tv fungoval, s optikou z cd bohužiaľ nie. Vymenený za iny DAC a všetko v poriadku.
- Bluetooth prenasa zvlastne bzučanie do reproduktorov.
Zodpovedá cene a popisu. Okamžitá funkčnosť. Kvalitný prenos zvuku do sluchátok!
Zatiaľ funguje spoľahlivo
- produkt som vybral pre dobré recenzie a chcel som niečo kvalitnejšie k sluchátkám , po zvukovej stránke je to vysoká kvalita ako aj po stránke technickej tento produkt môžem jednoznačne odporúčať každému kto chce zo svojich sluchátok dostať maximum a ide mu o kvalitu
- Supet
- ľahká inštalácia
- zreteľne lepší zvuk z PC
- Dobrá cena v akcii :)
nevidím
- kvalita super
- prevedenie perfektné
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »