Najnovšie recenzie zo sekcie Zosilňovače
- Nemal som vela casu ho odskusat na plno ale zatial na moje pocuvanie hudby super, napojil som na neho 2x 150w panasonic a tak hraju ze som ich tak do teraz hrat nepocul, ta sila a dynamika je pecka.
Vrelo odporucam, super ....
- Zvuk z neho je parádny
- Bluetooth funguje bez problémov
- usb, karta,
Vedel som čo si objednávam takže zatiaľ som s produktom spokojný.
- Veľa hudby za málo peňazí. Odporúčam!!!
- Kvalita za rozumnú cenu
- Značný hluk ventilátora.
Malé rozmery - vojde sa do puzdra od basy, dobrý výkon, jednoduchá obsluha, výborný ekvalizér, výborný je aj výstup na sluchátka, čo je výborné pri cvičení.
mam tovar len kratko,ale ano
Veľmi spokojný a odporúčam
Madison MAD-TA10BT
Pridané: 26. decembra 2019
(naposledy upravené 26. decembra 2019)
Zakúpený v HiFisluchadla.sk
- napriek tomu že je to made in ch..a,vydava to krasne zvuky
- zišlo by sa D.O
Na tento produkt som čakal, nebol práve na sklade. Tušil som že to bude dobrý zosilovač a dobre som urobil. Vyhovuje mi výkon, vzhľad a hlavne prevádzka bez šumu, pretože aj reproduktory mám z electronic star.
Auna Amp-Pro1 BT
Pridané: 20. decembra 2019
(naposledy upravené 23. decembra 2019)
Zakúpený v Electronic Star
- Vcelku dobrý produkt
- Dobrý zvuk aj výkon-zhruba je totožný z deklarovanými údajmi
- Pomerne dobrý dizajn-podsvietenie regulátorov,eqvalizér
- Displej by mohol byť dokonalejší ako aj rádio-je iba mono
Tento produkt je vhodný na pomerne kvalitnú reprodukciu zvuku z domácich zariadení ako aj na nácvik spevu v karaoke s tromi mikrofonmi v mixe aj z hudbou v pozadí.Mládež je nadšená.Doporučujem.
- Nízka cena
- Dobrá kvalita
- Možnosť napájania aj 12V
- Cena vikon
nekvalitný produkt, silno sa zahrieva
- Okrem kvalitného zvuku je tento zosilovač možno považovať aj za skvelý retro "steampunk" doplnok domácnosti..určite odporúčam
Výstup na reproduktory je trochu "špecifický" obyčajným káblom nespojíte. Ale ta kvalita hudby za jeden kábel navyše stojí ;)
- male rozmery hmotnost dostatocny vykon
- velmi slaba kvalita
Sice za nizku cenu, ale velmi slaba kvalita, neoplati sa kupit ani za tolko. Velmi silno sa prehrieva a potom iba huci.
- Vzhladovo pekny, male rozmery
- Velmi silne puknutie v reproduktoroch pri zapnuti sietovym vypinacom, silny brum zosilnovaca aj pri nizkej hlasitosti, vyrobok som z tychto dovodov vratil.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »