Najnovšie recenzie zo sekcie Zosilňovače
Skvelý mic preamp!
- dostatočný výkon
- pekný zvuk s bohatou bassovou zložkou
- dobré spracovanie
- možnosť zapojenia/ prepínania dvoch párov reproduktorov
podľa mňa skvelý zosilňovač, za dobrú cenu
- Pekný zvuk.
- Nedá sa zrušiť echo mikrofónov.
Je to môj prvý HI-FI produkt, takže nemám s čím porovnávať. Vybral som si ho na základe recenzií a dostupnej ceny. Zakúpil som k nemu stĺpové repro Yamaha NS-F 51. Za celkovú cenu cca 430 € som s reprodukciou nadmieru spokojný. Modré svetlo displeja a kontroliek má aj pri nastavenom najnižšom jase dosť veľkú svietivosť. Večer to trochu vyrušuje. Diaľkový ovládač je trochu malý. Za tú cenu ale celkovo prevažuje spokojnosť s výrobkom.
Auna BL Tube
Norbert.M
Pridané: 28. októbra 2023
(naposledy upravené 28. októbra 2023)
Zakúpený v Electronic Star
- Kvalitny zvuk, krasne vyzera
- Lahkost zapojenia
- Zmesti sa aj do šuflika
- Bluetooth
- Velmi dynamicky vykon pri vyssej slasitosti
- Vystup na subwoofer ma nadpriemernu citlivosr.
- Bez ovladaca
- Kvalitný výrobok. Možnosť ako vylepšiť kvalitu a výkon prehrávania hudby z mobilného telefónu.
- Neviem o nevýhode.
Cena kvalitných prenosných hudobných prehrávačov sa pohybuje okolo 1 500 až 2 000 €. Preto som volil túto možnosť - prenosný slúchadlový zosilňovač. Nevýhodou tohto riešenia je to, že mám dva prístroje spojené krátkym káblom. Na nosenie vo vrecku to je veľké, nepraktické. Pri ovládaní treba vyťahovať z vrecka alebo tašky oba prístroje. Ale ak to niekomu vadí, tak si kúpi praktickejší Astell&Kern za 2 000 € alebo Fiio .
Mám slúchadlá AKG K 272 HD a PHILIPS Fidelio X2. Myslím, že tento slúchadlový zosilňovač Xduoo XD-05 Plus by si zaslúžil aj kvalitnejšie, drahšie slúchadlá. Rád by som vyskúšal so slúchadlami HIFIMAN Ananda.
- Podstatne lepší posluch ako zo zvukový v PC
- Dekódovanie DSD,
- Prevodník sa dá použiť ako predzisilovač ,aj ako sluchadlový zosilovač
- Zatiaľ neviem
Za tú cenu výborný produkt
Fully balanced amplifier - co ineho dodat?
Zosilovač hrá veľmi muzikálne príjemné výšky, detailné stredy a basy sú prekreslené do detailov.
- Kvalita,spracovanie,cena
- pekný dizajn
- optický vstup
- s jedným párom reproduktorov hrá pekne
- ak sú aktívne dva páry reproduktorov, tak neskutočne šuima
ak sú aktívne dva páry reproduktorov, tak neskutočne šuima. Vyskúšal som viaceré reproduktory s receiverom Yamaha, takže problém nie je v reproduktoroch. Nechcel som ďalší receiver za 500+ Eur, tešil som sa, že som našiel zosilovač na 4 reproduktory za 100 Eur, ale toto sa nedalo počúvať. Vrátil som to na druhý deň
- Za dobrú cenu slušný zosilňovač. Na môj vkus má menej basov než ten čo sa mi pokazil. Ale inak funguje. Chýba mu výstup na slúchadlá.
- Lahucka hlava
vysoký výstupný výkon
- Žiadna
- výborný pomer cena/výkon
- zvuk
Slusny vykon, krasny cisty zvuk. Hras slusne aj so HFM Susvara ale idealne pre HFM Arya s balanced vystupu.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »