Najnovšie recenzie zo sekcie Zosilňovače
S Windows10 funguje bez problémov, Android 4 nefunkčné, 5 mrzne, bez chýb mi fungoval Android 7 , vyskúšaný ako predzosilňovač s prepojovacím káblom audioquest BigSur, zvuk je jednoducho HiFi, použité slúchadlá HiFiMAN HE400S a BAEYERDYNAMIC DT990pro. S mobilnými zariadeniami vďaka "Vážke"excelentný zvuk.
veľmi spokojný v pomere cena a kvalita
- Nízka cena
- Počúvateľné po pohraní sa s nastaveniami
- Veľa možností zdrojov zvuku, dokonca berie aj FLAC súbory
- Nedostatky primerané cene
- Menej kvalitné vyhotovenie
- Zlá orientácia pri množstve súborov na usb alebo SD
Za tú cenu nemožno očakávať zariadenie pre audiofila
Auna Tube 65
Pridané: 19. decembra 2017
(naposledy upravené 14. januára 2018)
Zakúpený v Electronic Star
- Samovoľné prepínanie vstupov. Nemá výstup na slúchadlá, nízky výkon voči deklarovanému,
Zapojenie potrebuje mierneho odborníka.
Ale cena je veľmi dobrá v pomere s výkonom.
kvalitný zvuk
- Zvuk
- Vybava
Pri prevádzke zo siete vrčí aj pri regulátore hlasitosti na minime. Pri zapnutí sa ozve z reproduktorov lupnutie.
- Zodpovedá cene
- nie
Product je adekvátny cene +
- nedostatočná užívateľská príručkaa
v iniciovanom popise chýbajú niektoré funkcie, ktoré by zákazník mohol očakávať - napríklad pripojenie paralelných reproduktorov
Dobrý zosilňovač pre prácu s ruchmi. Detail zvukov je vynikajúci. Prístroj nie je vhodný na hifi počúvanie, má menej basov a výšiek, je určený pre filmárske práce v teréne.
- Splna vsetky moje poziadavky na equalizer, vyhodou je vystup na subwoofer, nie je potrebny iny crossover
- 12V napajanie
Chyba mu jack vstup.
- velke nadeje
- 2x kupeny a 2x vrateny Dva nepodarky a uz ma ozaj tento model prestal zaujimat
Mam starsi NAD C372 a ten stale slape aj po 12tich rokoch ale ta 316ka je cinsky sunt slusnejsie to napisat neviem.
- Ja osobne som si ho vybral práve kvôli výkonu a som s ním maximálne spokojný. jednoducho sa ovlada.
odporucam
- Prenos zvuku je dobrý ako aj ovládanie.Na tu cenu je to najvykonejši zosilovač.
doporučujem
- tichý, pekný
čakal som trošku viac od zvuku, mal som starý už 25 ročný zosik ,ale zvuk sa nedá porovnať...Na druhú stranu,za málo peňazí...pre domáce použitie ale postačuje.
Skytec SPL-500 MP3
Pridané: 10. júla 2017
(naposledy upravené 6. augusta 2017)
Zakúpený v Electronic Star
Skutočný hudobný výkon je cca 2x 60W, ináč je tento zosilňovač výborný nakoľko má 4 nezávisle vstupy, ktoré sa prepínajú prepínačom, má dobré korekcie a každý kanál sa reguluje samostatne
- Naozaj nič
- Škoda reči
High-End
Mid-End
Low-End
Budget
Skytec, Skytronic
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »