Najnovšie recenzie zo sekcie Zosilňovače
Za tie peniaze pre potešenie stačí.
- zvuk
- vyhotovenie
- výbava/funkcie
- vstupy/výstupy
Veľmi podarený AV receiver od špičkového výrobcu Yamaha. Má základnú výbavu/funkcie ale zároveň prakticky všetko čo je treba. Za tú cenu je to výborné. Konštrukčne precízne vyhotovenie. Je pasívne chladený ale s prehľadom to stačí. Všetky potrebné vstupy/výstupy a všetky požiadavky na AV receiver sú splnené. Jednoznačne odporúčam :-)
- dobry zvuk
- jednoduche ovladanie a nastavenie
- mnozstvo streamovacich sluzieb
- podpora airplay
- aplikacia ma malo moznosti nastavenia, ale je v nej vsetko potrebne
velmi podareny stereo receiver v jednoduchom slim dizajne. ponuka mnozstvo nastaveni a prisposobenia. plne funkcne stremovacie sluzby - jednoduche ovladanie spotify connect. funkcnost aj kvalita prevedenia na vysokej urovni
- skvelý zvuk
- krásny minimalistický vzhľad bez okázalého hrubého AL čelného panela, ktorý nemá vplyv na zvuk len navyšuje cenu, LED neoslňuje, je bielej farby, ja mám rád klasiku zelená - prevádzka, červená - standby režim
- veľa možností nastavenia pre MM aj MC prenosky
- fyzicky oddelená napájacia časť od obvodov korekčného zozilňovača
- osobitné napájanie pravého a ľavého kanála externým lineárnym zdrojom
- cena ale každý špás niečo stojí a cena u tohto predajcu (Trinásty audio Lučenec) bola o cca 200 € nižšia ako inde !
- absencia symetrického vstupu (XLR)
- chýba návod v slovenskom jazyku - či už zákon o ochrane spotrebiteľa toto nevyžaduje?
Gramofónový predzosilňovač HEGEL V10 je v dobrom slova zmysle skvelý audiofilský prístroj, zameraný na kvalitu zvuku. Je aj kvalitne vyhotovený - pevná čierna oceľová skrinka, kvalitné konektory cinch a XLR, uzemňovacia skrutka a pod. Má široké možnosti nastavenia pre MM aj MC prenosky (zisk, kapacitu, impedanciu) pomocou miniprepínačov (DIP) na zadnom paneli - dá sa stiahnuť podrobný návod nastavení - ale aj podľa priloženého manuálu to ide. Zvuk je prirodzený, čistý, neutrálny bez zdôraznenia niektorých kmitočtov a skreslenia. Proste taký obyčajný, normálny - tak to má byť, má len zosilňovať a nič nepridávať ani neuberať - to aj robí. Navyše má veľmi malý šum aj pri značnom zosilnení. Pre moju MC prenosku s výstupom 0,5mV sa mi osvedčilo zosilnenie 59 dB - dá sa zvýšiť o +5, +10 a +12 dB. Odporúčam k adekvátne kvalitnému reťazcu ostatných komponentov.
Výborná koncepcia, pomer cena výkon je excelentný.
Skvelý dizajn, dobrý zvuk, ľahká ovladatelnosť cez aplikáciu StreamMagic,
Prehrávanie internet.rádií, Spotify, z USB disku, NAS bezproblémové
Funguje dobre,a zvuk ma prijemne prekvapil, za tu cenu dobra kupa.
Na dotyk kvalitny material,funguje dobre,mam ho kratko,zvukovo perfektny.
Za tu cenu robi to co ma
- skvelý predzosilovač za dobrú cenu
- Jednoduché prevedenie a detailný zvuk.
Kvalít za rozumnú cenu objednane na základe recenzií produkt nesklamal aktualizacia firmweru je hračka, kvalita zvuku je excelentná
- Kvalitná hudba, cez 2.5mm jack je to perfektné aj pre slúchadká nad 50 ohmov,cez bt ovládanie prepínania akladieb prijímanie hovorov /S21/ zabudovaný mic. Cez usb prepojenie citelne kvalitnejšia reprodukcia hudby.
- Cez usb citelne kvalitnejšia hudba, ale nemožnosť posúvania akladieb, len prijatie hovoru. Trocha sa zahrieva cez usb, cez bt neviem, neskúšal som ho
Kvalitný a elegantný
- slušný výkon za primeranú cenu
- Kvalita, dizajn
- Na danú cenovú kategóriu veľmi dobrý.
- Malé číslice hlasitosti.
Za tú cenu sa oplatí.
- Výhoda mohutných basov a výšok.
- Nevýhoda, že nemá Výstup na Jack, alebo Chinch konektory.
Celkom spoľahlivý prístroj, ktorý je vhodný do každej domácnosti. Nezaberá veľa miesta.
- Skvelý pomer cena/kvalita
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »